Jeg er den typen som liker å ha kontroll. Som er impulsiv bare jeg får tenkt meg om. Derfor var jeg litt skjelven da vi tok sats, hoppet og landet med drømmen om et mer bærekraftig liv med mindre forbruk og mindre stress. For meg var det ikke bare å kaste meg ut i det. Jeg var redd for å mislykkes. Vi hadde jo egentlig ikke peiling på hva vi gikk i gang med. Det var mye enklere å planlegge og tegne fine planer på papiret, enn å selge, flytte og etablere seg på nytt, på ordentlig.

Jeg var redd for å få dårlig råd, bli venneløs, og miste selvtilliten. Når jeg tenkte sånn mistet jeg all kraft i kroppen. Jeg kom meg ikke av flekken.

Men jeg er glad jeg begynte å notere, for nå har jeg samlet vår historie mellom to permer. Her har jeg også samlet tips og oppskrifter for deg som ønsker å komme et steg på veien til et litt grønnere liv.

Hvis du har lyst til å følge oss videre, så heng med på bloggen. Jeg kan ikke love å skrive hver dag, men jeg skal love at jeg skriver ned både det som funker og det som ikke funker, og jeg håper jeg klarer å ha det litt moro underveis, og ta tingene litt som de kommer. Puste med magen. Jeg skulle jo skaffe meg litt vimetid, ikke sant? Leve litt mer.

Categories: Bybondelivet