Jeg er så glad i dag! Butikksjefen hos Norli i Sandefjord ble begeistret for boken min. Kort tid etter hadde vi ordnet avtale med Norli bokhandlerkjede.

Det er deilig å få en bekreftelse på at det jeg har tenkt og de valgene jeg har tatt er noe flere mennesker er opptatt av. Kanskje spesielt i disse tider, når verden er snudd på hodet. Vi tenker mye på hvordan vi lev er livene våre og hva som betyr mest for oss.

Det er lett å tenke at det å ta hensyn til miljøet betyr at man må ofre mye. Så vi bestemte oss for å teste ut om vi kunne snu det. Om det å leve mer miljøvennlig og kortreist, å bruke mer tid på å være i stedet for å forbruke, kunne gi oss et bedre liv. Gi oss følelsen av å vinne noe, i stedet for å ofre noe.
Det er det vår historie handler om.

Nå gleder jeg meg til lørdag, for da skal jeg møte potensielle lesere (på en god meters avstand) hos Norli i Storgata i Sandefjord. Jeg håper jeg treffer noen venner. Og noen som også er på jakt etter litt kortreist lykke, som jeg kanskje kan bli litt bedre kjent med.

Christoffer og meg

Christoffer og meg foran Norli i Sandefjord. Jeg er så takknemlig for å ha møtt en så entusiastisk butikksjef!